French Property Specialists in Normandy, Francois Labadie have your ideal French property, whether you seek a renovation project, a town or country house, a chateau, gite or a holiday home.

Huizen te koop in Normandie

Welkom op de website van Agence Immobilière Francois Labadie in Vire (14).
Wij zijn gespecialiseerd in huizen in de Basse Normandie.
Een verdere beschrijving vindt u op onze Nederlandse website: www.huisinnormandie.nl .
Daar staan ook huizen die wij specifiek hebben geselecteerd voor de Nederlandse markt. Al die huizen zijn door onze vertegenwoordiger in Nederland, Max de Bruin, en onze Engelse makelaar, Andrew Armishaw samen bezocht. Wij kennen alle aspecten van die huizen en wij zullen u altijd oprecht te woord staan. Het kopen van een huis in het buitenland is geen sinecure; er zitten veel haken en ogen aan. Wij zorgen ervoor dat dit proces vlekkeloos voor u verloopt.

Op deze website staan alle huizen die Agence Labadie in portefeuille heeft. Zowel aan de kust bij Granville als in het binnenland. De prijzen van alle huizen die in Vire te koop staan, zijn volledig inclusief (dus inclusief bemiddelings-, makelaars- en notariskosten). De huizen in Staint Jean le Thomas zijn geprijsd inclusief bemiddelings- en makelaarskosten. Daar komen de notariskosten nog bij. Het percentage is afhankelijk van de prijsklasse. Informeer ernaar. Mail ons: info@huisinnormandie.nl of agencelabadie@wanadoo.fr .

 
 
 
 
Huizen te koop en Normandie
 
     
     
     
 
Agence Immobilier Francois Labardie S.A.R.L.
Au capital fe 7622,45€ RCB 348 853 870- APE 703 A Siren 348 853 870 0015 no TVA FR 07 348 853 87 0015
Cartes Gestion Professionelles No 223 transaction No 378 - Delivrees par la prefecture du Calvados
Garanties Bancaires: Credit Agricole